Jaya Kishori | गाड़ी में बिठा ले रे बाबा जानो है नगर अंजार | Jaya Kishori Ji Bhajan

कृष्ण भगवान का यह अद्बुध भजन “घणी दूर से दोड़यो लिरिक्स | Ghani Dur Se Daudiyo Lyrics” जया किशोरी जी के द्वारा गाया हुआ है। भजन के लिरिक्स हिंदी और इंग्लिश में वीडियो के साथ दिए हुए है...

घणी दूर से दोड़यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

घणी दूर से दोड़यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

नरसी बोल्यो म्हारे सागे के करसी,
ओढ़न कपडा नाही बैठसि यां मरसि,
बूढ़ा बैल टूटेड़ी गाडी पैदल जावे हार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

ज्ञान दासजी कहवे गाडुली तोड़ेगा,
ध्यान दासजी कहवे तुमड़ा फोड़ेगा,
घणी भीड़ में टूट जावे म्हारे ईकतारा रो तार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

नानी बाई रो भात देखबा चालूगो,
पूर्ण पावलो थाली में भी डालूँगो,
दोए चार दिन चोखा चोखा जीमूँ जीमनवाल,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

जोड़े ऊपर बैठ हाकसूं में नारा,
थे करज्यो आराम दाबसू पग थारा,
घणी चार के तड़के थाने पहुचा देऊँ अंजार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

टूट्योड़ी गाडी भी आज विमान बनी,
नरसी गावे भजन सुने खुद श्याम धणी,
सूर्या सगळा पीठ थपे अरेरे जीवतो रे मोट्यार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा, जाणो है नगर अंजार।।

Ghani Dur Se Daudiyo Lyrics

Ghani Dur Se Daudyo
Thari Gaduli Re Laar
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Ghani Dur Se Daudyo
Thari Gaduli Re Laar
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Narsi Bolyo
Mahare Sage Ke Karsi
Odhan Kapda Nahi
Beth Siya Marsi
Budha Bell Tutedi Gadi
Paidal Jave Har
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Gyan Dasji Kehve
Gaduli Todega
Dhyan Dasji Kehve
Tumda Fodega
Ghani Bheed Me Tut Jave
Mhare Ektara Ro Tar
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Nani Bai Ro Bhaat
Dekhba Chalungo
Purn Pavalo
Thali Me Bhi Dalungo
Doye Chaar Din Chokha Chokha
Jimu Jivanawal
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Jode Upar Beth
Haksu Me Nara
The Karjyo Aaram
Dabsu Pag Thara
Ghani Char Ke Tadke Thane
Pahucha Deu Anjaar
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Tutyodi Gadi Bhi
Aaj Viman Bani,
Narsi Gaave Bhajan Sune
Khud Shyam Dhani
Surya Sagala Pith Thape Arere
Jivto Re Mothiyar
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Ghani Dur Se Daudyo
Thari Gaduli Re Laar
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

Ghani Dur Se Daudyo
Thari Gaduli Re Laar
Gadi Me Bithale Le Re Baba
Jano Hai Nagar Anjar

जया किशोरी जी का बहुत ही लुभावना गीत:

ये भी पढ़े: 

  1. जया किशोरी जी जीवनी (Jaya Kishori Ji Biography)

आपकी प्रतिक्रिया क्या है?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow